Texelaars Te Koop

Texelaar fokmateriaal 2022

  • 30 jaarling Engelse Texelaar rammen 
  • ZWoegervrij
  • ARR/ARR


In januari 2020 worden weer volop volbloed Engelse Texelaars met maat, lengte, kilo's, goede bespiering en goede moedereigenschappen geboren. De lammeren zijn van 5 verschillende rammen, allemaal volbloed Engels uit de best producerende lijnen van Engeland.

Huidig aanbod ramlammeren

Huidig aanbod ooilammeren

Mocht u zin hebben om een keer te komen kijken of een Engelse Texelaar wat voor u is dan bent u welkom. Als u van tevoren even belt zorgen we dat er koffie is.

Wij kunnen leveren:
*Ooien en rammen (lammeren en overjarig)
*Stamboek geregistreerd
*Voor fokkerij en houderij
*Zwoegervrij en ARR/ARR.
*Geënt tegen Het Bloed en Zomerlongonsteking
*Geënt tegen Blauwtong


Export
Alle dieren van ons bedrijf zijn exportwaardig. Wij hebben ruime ervaring met het exporteren, o.a. naar de volgende landen:
België Duitsland Frankrijk Tsjechië Rusland Roemenië

Als u met extra groeisnelheid geld kan verdienen én graag witte lammeren krijgt, dan is een Engelse Texelaars een idee. Ze groeien enorm hard (400-500 gr/dag in de zoogperiode) en vervetten niet snel. Bovendien zijn ze door de goede moedereigenschappen en prima melkgift heel geschikt om lange, goed bespierde ooien te fokken uit bijvoorbeeld Swifter moeders.
Hieronder een tabel waarin u kunt zien hoe hard uw lammeren moeten groeien om te kunnen worden geslacht op het moment dat u ze wilt verkopen.